Over ons

New Chances Facility: Jouw Partner in Professionele Schoonmaakdiensten.

Ons Verhaal

Gevestigd in het hart van Amsterdam, zijn wij een dynamisch en vooruitstrevend schoonmaakbedrijf. Ons team combineert jarenlange ervaring met innovatieve technieken om de beste schoonmaakoplossingen te bieden. Wij geloven in het creëren van schone, gezonde en inspirerende omgevingen voor onze klanten.

Missie

Onze missie bij New Chances Facility is duidelijk: elke ruimte transformeren in een schone en gezonde omgeving. Wij streven naar duurzaamheid in elk aspect van ons werk, van het gebruik van milieuvriendelijke producten tot het toepassen van efficiënte schoonmaaktechnieken. Ons doel is om een positieve impact te hebben op de leef- en werkomgeving van onze klanten in Amsterdam en daarbuiten.

Visie

Onze visie is om dé leider te zijn in de schoonmaakindustrie in Amsterdam en omstreken. We zien een toekomst waarin elk bedrijf en elke instelling toegang heeft tot hoogwaardige, milieuvriendelijke schoonmaakdiensten. Door voortdurend te innoveren en onze diensten te verbeteren, streven we ernaar om niet alleen aan de behoeften van onze klanten te voldoen, maar ook bij te dragen aan een gezonder, schoner en duurzamer Amsterdam.

Vrijblijvend een schoonmaak offerte ontvangen

Ontdek de impact van professionele schoonmaak op uw omgeving. Vul uw gegevens in en ontvang een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw unieke wensen en eisen.

Diversiteit Voorop

Bij New Chances Facility omarmen we innovatie en diversiteit in elk aspect van onze dienstverlening. Onze benadering is holistisch: we kijken verder dan het oppervlak om diepgaande en duurzame schoonmaakoplossingen te bieden. Ons team in Amsterdam, rijk aan ervaring en diversiteit, streeft ernaar om elke uitdaging aan te gaan en elk project tot een succes te maken.

two women sitting beside table and talking

Iedereen is welkom

Bij New Chances Facility waarderen en respecteren we iedereen. Onze organisatie staat open voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid of culturele achtergrond. Wij zien diversiteit niet alleen als een noodzaak, maar als een verrijking. Door van elkaar te leren, worden we samen sterker, creatiever en vakkundiger.

Meer weten?

Samen werken aan een fijne en hygiënische werk- en leefomgeving. Door scherper, slimmer en schoner te zijn. Dát is wat wij doen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat wij voor jou en de mensen om je heen kunnen betekenen of vraag een offerte aan.