Branches

“Schoonmaken met een verschil – voor elke branche, elke keer.

Onze branches

In elke sector, van gezondheidszorg en onderwijs tot zakelijke kantoren en hospitality, streeft New Chances Facility naar het creëren van een veilige, gastvrije en aangename omgeving. Hoewel ons doel universeel is, begrijpen we dat elke branche unieke vereisten heeft. Of het nu gaat om een ziekenhuis of een hotellobby, wij hebben de expertise en de middelen om te voldoen aan uw specifieke schoonmaakbehoeften.

Met passie en ervaring voor jou

Ons team is ons grootste kapitaal. Elk lid van New Chances Facility brengt zijn of haar passie en jarenlange ervaring mee, wat ons helpt om precies te begrijpen wat uw organisatie nodig heeft. Benieuwd hoe onze gespecialiseerde aanpak uw branche ten goede kan komen? We demonstreren het graag en laten zien hoe onze toewijding een verschil kan maken in uw omgeving.

Meer weten?

Stap in de wereld van doordachte en efficiënte schoonmaakdiensten. Wij streven naar perfectie in het creëren van een schone, gezonde werk- en leefomgeving. Door innovatief, zorgvuldig en met oog voor detail te werk te gaan, zetten wij ons in voor uw ruimte. 

Elke ruimte vertelt een verhaal, we zorgen ervoor dat het een verhaal van frisheid, hygiëne en zorg is. Samenwerken met ons betekent kiezen voor een omgeving waar zowel welzijn als professionaliteit centraal staat.

Vrijblijvend een schoonmaak offerte ontvangen

Ontdek de impact van professionele schoonmaak op uw omgeving. Vul uw gegevens in en ontvang een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw unieke wensen en eisen.