Diensten

” Excellente schoonmaak, afgestemd op uw unieke behoeften.

Onze schoonmaakservice

Een nette, schone ruimte heeft een positieve impact op jou, je team en alle bezoekers. Het bevordert een gevoel van welzijn, gastvrijheid en rust. Met deze kennis en een vriendelijke benadering zetten we ons elke dag in. Wanneer jij en je collega’s in een omgeving werken die welzijn, efficiëntie en vitaliteit stimuleert, vertrekken wij tevreden. Daarom zijn onze schoonmakers een essentiële schakel in de dienstverlening aan jouw organisatie.

Welkom bij New Chances Facility!

Dit is waar wij voor staan.

Milieubewustzijn

Verantwoord gebruik van milieuvriendelijke producten

Mensgerichte Aanpak

Respectvolle behandeling en persoonlijke service

Inclusiviteit

Bevordering van diversiteit en inclusie in Amsterdam en omstreken

Innovatie

Toekomstgerichte, duurzame schoonmaaktechnieken

Elke Dag Vernieuwend, Gastvrij en Gezond

Onze focus ligt niet alleen bij schoonmaken; we zijn constant bezig met vernieuwen. Onze missie is om jouw werkomgeving dagelijks te verbeteren in comfort, gastvrijheid en gezondheid. Neem bijvoorbeeld onze speciaal ontworpen geluidsarme schoonmaakkarren. Ze zorgen voor minder overlast in de gangen. Of onze geavanceerde schoonmaakformules die moeiteloos grote oppervlakken aanpakken, efficiënt en arbeidsvriendelijk. Samen met jou streven we naar innovatieve oplossingen voor de schoonmaak van de toekomst.

 

 

Aangepaste Dienstverlening voor Jouw Behoeften

Wij staan klaar om je te ondersteunen, waar en wanneer dat nodig is. We bieden verschillende soorten contracten om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. De meest voorkomende zijn:

 

De dynamiek van jouw locatie verandert dagelijks. Met ons resultaatgericht contract spelen we in op deze variatie, met de mogelijkheid tot datagestuurde aanpassingen. We intensiveren onze inspanningen tijdens drukke momenten en verminderen deze wanneer het rustiger is.

Er zijn twee opties voor resultaatgerichte contracten:

  • Resultaatgericht contract met opleverkwaliteit: We stellen samen het gewenste kwaliteitsniveau vast voor elke locatie.
  • Resultaatgericht contract met continue kwaliteit: We handhaven een constant kwaliteitsniveau en voldoen aan de vastgestelde reinheidseisen.

Voor wie de voorkeur geeft aan consistentie en duidelijkheid, bieden we inspanningsgerichte contracten, waarbij we afgesproken werkzaamheden uitvoeren op vaste momenten, eventueel ondersteund door data.

Contracten Op Maat

Een succesvolle samenwerking begint met duidelijke overeenkomsten. Afhankelijk van de klant bieden we verschillende soorten contracten aan, variërend van alleen schoonmaakwerkzaamheden tot een meer coördinerende rol in de facilitaire dienstverlening. We bespreken graag welke vorm het beste bij jou past.

Waar kunnen we je mee helpen?

man cleaning on floor beside white wall

Algemene Schoonmaak

Onze algemene schoonmaakdiensten in Amsterdam en omstreken bieden een grondige reiniging van kantoren en commerciële ruimtes. Wij zorgen voor een schone, frisse en hygiënische werkomgeving, wat bijdraagt aan zowel werkgeluk als productiviteit. Ons team gebruikt de nieuwste milieuvriendelijke schoonmaakmethoden en producten, die effectief zijn zonder schadelijk te zijn voor het milieu.

Specialistische Vloerreiniging

Voor uitgebreide verzorging van uw vloeren, bieden onze specialisten in Amsterdam hoogwaardige vloerreinigingsdiensten. Wij behandelen tapijten, harde vloeren en natuursteen met zorg en deskundigheid. Dit is essentieel voor bedrijfspanden, hotels en scholen, waar een goed onderhouden vloer bijdraagt aan de algemene uitstraling en hygiëne.

Specialistische Vloerreiniging

Voor uitgebreide verzorging van uw vloeren, bieden onze specialisten in Amsterdam en omstreken hoogwaardige vloerreinigingsdiensten. Wij behandelen tapijten, harde vloeren en natuursteen met zorg en deskundigheid. Dit is essentieel voor bedrijfspanden, hotels en scholen, waar een goed onderhouden vloer bijdraagt aan de algemene uitstraling en hygiëne.

a woman in a green shirt and black gloves vacuuming a gray ottoman

Dieptereiniging en Desinfectie

Onze dieptereinigings- en desinfectiediensten richten zich op het grondig elimineren van ziektekiemen en bacteriën in drukbezochte ruimtes zoals scholen en zorginstellingen. Door het gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en milieuvriendelijke desinfectiemiddelen, zorgen wij voor een veilige en gezonde omgeving.

men's gray shirt

Glas- en Gevelreiniging

Onze glas- en gevelreiniging zorgt voor een onberispelijke uitstraling van uw pand in Amsterdam. We gebruiken gespecialiseerde apparatuur en eco-vriendelijke reinigingsmiddelen om uw ramen en gevels te laten glanzen, terwijl we ook de veiligheid en duurzaamheid van onze methoden waarborgen.

Glas- en Gevelreiniging

Onze glas- en gevelreiniging zorgt voor een onberispelijke uitstraling van uw pand in Amsterdam en omstreken. We gebruiken gespecialiseerde apparatuur en eco-vriendelijke reinigingsmiddelen om uw ramen en gevels te laten glanzen, terwijl we ook de veiligheid en duurzaamheid van onze methoden waarborgen.

men's gray shirt

Sanitaire Schoonmaak

Met onze sanitaire schoonmaakdiensten leggen we de focus op diepgaande reiniging van toiletten en badkamers. Wij zorgen voor een onberispelijke hygiëne, essentieel voor de gezondheid en het comfort van uw medewerkers en gasten. Ons team gebruikt effectieve, milieuvriendelijke producten en methoden voor een langdurig schoon resultaat.

 

Afvalbeheer en Recycling

Onze diensten in afvalbeheer en recycling in Amsterdam helpen bij het efficiënt verwijderen van afval en het bevorderen van recycling binnen uw organisatie. We zetten ons in voor duurzame praktijken, verminderen de ecologische voetafdruk van uw bedrijf en ondersteunen een groenere bedrijfsvoering.

Afvalbeheer en Recycling

Onze diensten in afvalbeheer en recycling in Amsterdam en omstreken helpen bij het efficiënt verwijderen van afval en het bevorderen van recycling binnen uw organisatie. We zetten ons in voor duurzame praktijken, verminderen de ecologische voetafdruk van uw bedrijf en ondersteunen een groenere bedrijfsvoering.

 

Vrijblijvend een schoonmaak offerte ontvangen

Ontdek de impact van professionele schoonmaak op uw omgeving. Vul uw gegevens in en ontvang een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw unieke wensen en eisen.